Disclaimer

Gesponsorde posts/advertorials

Op mijn website zul je af en toe advertorials of gesponsorde posts tegenkomen. Sommige bedrijven betalen bloggers om hun product onder de aandacht van klanten te brengen. Op andere momenten krijg ik een product thuis gestuurd om te reviewen, of voor een winactie. Of ik krijg toegang tot een evenement.

Uit de tekst kun je opmaken of ik een product al dan niet gekregen heb. Een enkele keer krijg ik een kant- en klare tekst aangeleverd, maar de meeste teksten schrijf ik zelf en op mijn eigen manier. Ook bij een aangeleverde tekst schrijf ik vaak een inleiding en hier en daar wat commentaar, om het toch persoonlijk te maken.

Affiliate links

Bij affiliate links verwijs ik met een linkje naar de site waar je een bepaald product kan kopen, zoals bol.com. Soms zie je een linkje naar deze artikelen onderaan de pagina, met afbeeldingen. Mocht je zo’n product aanschaffen krijg ik een kleine commissie van de webwinkel, omdat ik indirect reclame voor ze heb gemaakt. Je merkt hier zelf niks van, d.w.z. het product is niet duurder dan wanneer je het direct via de webwinkel zou aanschaffen.

Eerlijk

Ik zal alleen producten en diensten promoten die bij mijn website passen en die ik echt leuk vind, en natuurlijk houd ik mijn reviews eerlijk. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met me op.

Wil je samenwerken, neem dan contact op via info@alleenopreismetjekinderen.nl

Reacties

Reacties op mijn blogs worden eerst door mij gelezen en gemodereerd voordat ze op de website terecht komen. Ik vind het erg leuk om reacties te krijgen! Maar hou het gezellig, reacties met scheldwoorden en grove beledigingen worden niet geplaatst. En mocht je een erg lange reactie willen schrijven of hebben geschreven, overweeg dan eens om contact met me op te nemen voor een gastblog. Ik sta namelijk open voor de verhalen van anderen!